El meu treball

El meu treball amb l'argila polimèrica ha estat canviant i polint-se al llarg dels darrers 12 anys. Vaig començar quasi per casualitat al topar amb uns encenedors fets amb aquest material en una fira. Sempre m'han agradat les joies i les manualitats, i des de llavors no ho he deixat. En aquest temps he millorat la qualitat i durabilitat de les peces, i he anat ajustant les vostres demandes a la qualitat dels meus treballs. Continuo elaborant peça a peça artesanalment, al meu taller, però he innovat en tècniques i acabaments per tal de poder-vos oferir qualitat a l’abast de tothom.
Les peces d'argila polimèrica son resistents als cops, les caigudes, l'aigua, i son una mica flexibles. Això permet crear peces amb gruixos més fins, i donar lleugeresa i comoditat a peces grans. Depenent del tipus de peça i l'acabat desitjat faig servir una marca o un altra d'argila, però totes tenen coses en comú: és un material de colors, similar a la plastilina, que endureix al coure's.
Totes les arracades tenen tanques de plata de llei, i s’adapten a totes les necessitats i gustos: de botó, algunes més grans, d’altres més petites, de penjar, que es belluguen, rígides…
La resta d'elements varien segons la peça, metalls, silicona, cuir, cotó, pintura,... Però sempre tenint en compte fer servir productes lliures de níquel i agents al·lèrgens.  
Darrerament he perfeccionat molt la manera d’enganxar les peces (que sé que se us n'havien desenganxat forces...). En els anells no es veu la pega, ja que aquesta queda coberta per una capa d’argila que el cobreix per darrera, aportant-li rigidesa i durabilitat, i dóna un acabament més estètic. En les arracades de botó he ideat una técnica per tal que la pega uneixi la peça i la tanca de forma permanent i sense risc que es desenganxi (com passa sovint en les peces d’argila enganxades).
Fabricant cada peça penso en que la pugueu lluir tant de temps com vulgueu, sense que es trenqui, es desenganxi o es descoloreixi.
Desitjo que us agradin!