FM 2015 REVERSIBLES




 Aquest any la Festa Major de Vilanova s'omple de color!
He dissenyat, amb la col·laboració dels Pabordes 2015, una col·lecció que encaixa amb el disseny de les samarretes, els domassos i la resta de marxandatge. El simbolisme de la festa, la senzillesa de la forma rodona, i els colors primaris i llampants son les notes predominants d’aquesta col·lecció.
A més tant les arracades com el collaret son REVERSIBLES!

Elaboració i tècniques:
Les peces d’argila estan realitzades amb la tècnica del Millefiori a doble cara, amb la part central en blanc, que és el color de la festa. Estan elaborades amb argila polimèrica Kato Polyclay (l’argila més dura del mercat).
Cada peça està polida amb feltre, per arrodonir les cantonades i fer-la més còmoda, i per perfeccionar el límit dels colors.
Estan texturitzades amb pasta de paper reciclat, que els hi confereix certa aspresa i en matifica l’aspecte.
Les tanques de les arracades estan fetes a mà, partint de fil de plata de llei de 0’9mm. El metall fet servir per als collarets també és plata de llei de 925, i el cordó és de cotó de torçal vermell ja que és l’únic color (a part del blanc) que combina amb totes les peces de la col·lecció.



Precaucions:
El material d’aquestes peces és de colors: no estan pintades. No et tacaran la roba blanca, ni perdran el color.
Si acabes la nit banyan-te a mar, o sues molt durant el cercavila lliure no pateixis. Pots mullar-les tant com vulguis que no els hi passa res.
Si en una d’aquestes nits acabes per terra, o al deixar-li emprovar el collaret al teu amic li cau, no es trenca. He intentat trencar-ne algun i m’ha estat impossible!
Les úniques precaucions que has de prendre son:
-          No estirar del collaret a la força, ja que el mosquetó, o la peça que aguanta el cordó es podria desmuntar. Si no es desmunta tampoc ho facis perquè t’escanyaràs!
-          No posar collarets als nens i nenes sense avisar-los i vigilar. Algun altre nen o nena també els hi podria estirar del collaret i escanyar-los.
-          No deixar a l’abast de nadons les arracades de botó ni les tanques ja que se les podrien empassar.


Dit això, només em queda desitjar-vos que passeu molt bona Festa Major de Vilanovai la Geltrú 2015!!!!